Isnin, 5 Oktober 2015

Melbourne dan Sydney dalam Sepuluh Hari di Mingguan Malaysia


Terus sahaja saya mendapatkan akhbar Mingguan Malaysia apabila rakan memberitahu buku Melbourne dan Sydney Dalam Sepuluh Hari tersenarai di ruangan buku baharu Mingguan Malaysia.

Semasa menerima maklumat ini, saya di Kuala Lumpur untuk menghantar anak saudara saya berlepas ke Alexandria, Mesir untuk menyambung semester pengajian setelah bercuti selama dua bulan. Berada di KLIA membuatkan saya teruja untuk merancang perjalanan seterusnya. Insya Allah.

Selepas menghantar beliau, kami singgah ke Mitsui Outlet Park yang terletak berhampiran KLIA dan KLIA2. Tidak sampai sepuluh minit kami sudah sampai ke Mitsui Outlet Park. Pusat membeli-belah Mitsui ini adalah yang pertama di Asia Tenggara. Ia dimiliki oleh sebuah syarikat berasal dari Jepun.

Jika anda tidak memandu, boleh menggunakan perkhidmatan tren KLIA Transit atau ERL daripada KL Sentral dan berhenti di KLIA. Kemudian, naik shuttle bas yang disediakan daripada KLIA ke Mitsui Outlet Park.


Pelbagai kedai jenama barangan popular ada di sini. Susunan lebih teratur berbanding Johor Premium Outlet yang terletak di Kulai.

Ruang pejalan kaki luas. Puas si kecil berlari-larian di hadapan kedai dan ruang umum. Bagi ibu bapa yang membawa anak kecil, anda tidak perlu risau tentang ruang. Namun, sentiasa berhati-hati dan usah lepa dengan anak anda yang teruja bermain di ruang yang luas itu terutamanya di tingkat atas.

Bagi yang gemarkan barangan jenama, boleh datang ke Mitsui Outlet Park. Mungkin anda dapat membeli barang yang diidamkan dengan harga diskaun.

4 ulasan:

 1. Why not the best sex stories which will blow you. Amazing and very sexy hot desi Indian sex stories. Antarvasna sex stories in hindi. Read full desi Indian sex stories which will give you pleasure. hindi sex stories

  BalasPadam
 2. Viral news, top hot gossips, trending YouTube videos and all this updates in Hindi.Watch out all the latest hot gossips if the industry and know all the current hot talks going on. trending news in india

  BalasPadam
 3. Apply for freelance modeling jobs, acting auditions,freelance singing jobs, freelance makeup artists jobs, freelance anchoring jobs for events and shows, stylist and musicians jobs as well. freelance model

  BalasPadam
 4. Grab the special inspirational, life, good morning and good night suvichar, sad thought and stories in hindi. quotes in hindi

  BalasPadam